Diensten

Een standaardoplossing voor een reinigingsprobleem niet mogelijk of niet wenselijk?

Geen ramp, Micone heeft een grote reputatie op gebied van maatwerkoplossingen. We zijn in staat om in samenspraak met u te komen tot een integrale van A tot Z aanpak voor uw verontreinigingsprobleem. Onze aanpak wordt gekenmerkt door:

  • Milieubewust
  • Mensbewust
  • Lange termijn gerichte oplossingen
  • Integrale aanpak.
De gevel van dit pand is jarenlang als legale spuitplaats voor graffiti in gebruik geweest. De klant kwam met de vraag deze gevel te reinigen en een coating aan te brengen. Daarnaast is de afspraak gemaakt dat bij nieuwe besmeuring van de muur deze direct door ons wordt gereinigd.
Graffiti verwijdering en aanbrenging anti-graffiti coating
De gevel van dit gebouw in Eindhoven is aangetast door organische vervuiling (o.a. mos). Organische vervuiling is een zeer gebruikelijke vervuiling van kantoorgevels e.d. en zorgt voor een aanzienlijk minder representatieve uitstraling. 
Organische verontreiniging
Het marmer van de ingang van het metrostation bij de Dom in Milaan (Duomo di Milano) is jarenlang beklad. Vele reizigers hebben met de door hen meegebrachte graffiti en viltstiften uit de hele wereld de ingang van dit station gebruikt als canvas. 
Verwijdering graffiti ingang metrostation
Dagelijks worden trein-, bus-, metro- en trammaatschappijen geconfronteerd met beschadigingen aan voertuigen door bekladdingen. Bij het reinigen van de voertuigen raakt vaak de ondergrond (lak) beschadigd door gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. In tegenstelling tot deze agressieve reinigingsmiddelen beschadigt Cryptol-2 de ondergrond niet. 
Graffiti verwijdering treinstel
In veel binnensteden is er sprake van grote concentraties kauwgom en ander straatvuil. Het is echter voor de gemeentelijke diensten vaak moeilijk deze hardnekkige substantie van de bestrating te krijgen. Gevolg is dat het winkelend publiek klaagt over een slecht onderhouden binnenstad. Met de Hotbox techniek, oververhitte stoom, zijn wij in staat de kauwgom te verwijderen. 
Kauwgom verwijderen
Op de betonpeiler van deze brug is door vandalen graffiti aangebracht. In deze situatie waren meerdere lagen over een periode van enkele jaren besmeurd. Eerdere reinigingspogingen hebben nauwelijks tot enig resultaat geleid.
Graffiti verwijdering van brugpeiler
Het dek van deze olietanker wordt door roest aangetast. Het roesten van scheepsdekken is een veel voorkomend probleem in de scheepvaart. Het gecoate oppervlak roest (oxideert) omdat het dek constant blootstaat aan allerlei invloeden van buiten af zoals bijvoorbeeld zeewater. Om doorroesten te voorkomen is het belangrijk om periodiek (groot)onderhoud te plegen. In samenspraak met de rederij kunnen wij komen tot een onderhoudsplan, waarbij we de schade als gevolg van doorroesten voorkomen. Het voorkomen van deze schade brengt een tijdsbesparing mee bij een eventueel groot onderhoud.
Het verwijderen van roest